IMG_2163.jpg

Pumppu poistaa ihan itse pilssiveden

 

 

30.6. Kilmore Quay

 

Huolsimme venettä koko päivän. Valinta oli helppo. Sade ja myrskytuulet pitivät meidät sisätiloissa.

1. Pilssipumppu sai pintakatkaisijan.

Veden pinnan noustessa pilssissä pumppu käynnistyy automaattisesti. Kun vesi on pumpattu pois, se sammuu.  Hyvä keksintö, ei tarvitse kurkkia vähän väliä lattian alle. Seuraava merimatka näyttää miten hyvin se toimii.

2. Lusikkalaatikko korjattiin. Laatikon välipuu oli irronnut ja ruokailuvälineet kiemurtelivat miten kuten laatikossa. Järjestys olla pitää!

3. Peräpunkkien päässä olevat suojukset on ruuvattu kiinni, punkat pesty ja patjat tuuletettu. Onneksi gasti on pieni henkilö, joka mahtuu ahtaisiin paikkoihin. Peräpunkat sopivat vain pitkällään loikomiseen. Seksiä ei voi harrastaa.Paitsi ehkä kaksi kääpiötä.

4.Keitetty painekattilalla matkaevääksi lihasoppaa

Käytiin pubissa syömässä vähän kalliimmin.  Meriravunpyrstöjä ja merianturaa. Huomattiin veneeseen tullessa, että rommi oli loppu. Päätettiin ostaa lisää ensi tilassa. Calvadoskin oli loppu. Päätettiin säästää sen hankinta Normandiaan.  

Sade lakkasi ja miehistöt nousivat veneittensä kansille nauttimaan puhtaaksi pestystä taivaasta ja ilta-auringosta. Äkkiä oli tullut tyyni, lämmin ilta.

 

IMG_2167.jpg